تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
موتور گیرلس آسانسور

نیکان سپهر

موتور گیرلس آسانسور

 

آسانسور کششی چرخ دنده ای در مقابل گیربکس سوال رایجی است که سازندگان در تمام پروژه ها با آن مواجه هستند. پاسخ نامشخص است. در حالی که یکی از آنها مزایای مشخصی نسبت به دیگری دارد، گزینه بهتر همچنان بر اساس خواسته ها، مهارت ها، مناسب بودن، مقرون به صرفه بودن و بسیاری از تغییرات دیگر تنظیم می شود. ساده‌ترین راه برای یافتن این موضوع، فهرست کردن مزایا و معایب است تا تصمیم‌گیری ساده‌تر شود. در این مقاله، ما تمام جنبه‌های آسانسور دنده‌ای و گیربکس را با هم مقایسه می‌کنیم تا به شما کمک کنیم تعیین کنید کدام گیربکس ماشین بالابر را در هند تولید می‌کنید.

ویژگی های آسانسور

نیاز به اتاق ماشین

اتاق ماشین یکی از مهم ترین تغییرات بین آسانسور دنده ای و بدون دنده است. در آسانسورهای دنده ای، چرخ و موتور الکتریکی باید در ماشین آلات واقع در بالای چاه آسانسور نصب شوند. با این حال، از آنجایی که چرخ مستقیماً به موتور و کابین متصل است، نیازی به ماشین آلات با آسانسورهای بدون دنده نیست. به همین دلیل است که آسانسورهای بدون دنده اغلب به عنوان آسانسورهای بدون اتاق ماشین نامیده می شوند.

اتاق های ماشین اغلب در بالای چاه آسانسور قرار دارند و باید در طراحی ساختمان در نظر گرفته شوند. اتاق کامپیوتر باید به خوبی روشن و دارای تهویه مطبوع باشد. اتاق های ماشین آلات اندازه قابل توجهی دارند و باید برای سبک معماری خانه ساخته شوند. در نتیجه، اتاق‌های ماشین را می‌توان یک اتلاف فضا و یک نقطه ضعف قابل توجه در تولید گیربکس دستگاه بالابر دنده‌ای در هند در نظر گرفت. کاربرد اصلی آسانسور اتاق ماشین عبارت است از: تریبون تجاری، ساختمان مسکونی با سقف شیب دار چند طبقه یا کوچک و بالای ساختمان. برای ساخت اتاق ماشین مناسب است. در حال حاضر، اکثر آسانسورهای بدون اتاق ماشین توسط ماشین‌های کشش سنکرون بدون دنده آهنربای دائمی هدایت می‌شوند، اما نمونه‌هایی نیز وجود دارد.

مصرف انرژی

موتورهای آسانسور گیرلس می توانند کوچکتر از موتورهای آسانسور دنده ای باشند زیرا دنده ندارند. موتور گیرلس آسانسور می تواند کوچکتر از 1⁄2 موتور دنده ای باشد. این باعث می شود که موتورهای گیرلس در استفاده از برق موثرتر باشند. با کوچکتر کردن موتور، سایر قطعات نیز کوچکتر می شوند. این به افزایش عملکرد و جذابیت بیشتر موتورهای گیرلس کمک می کند.

مسائل مربوط به ظرفیت

آسانسورهای کششی دنده ای می توانند با سرعت 152 متر در دقیقه و حداکثر ارتفاع تقریباً 75 متر حرکت کنند، در حالی که آسانسورهای کششی گیربکس می توانند با سرعت 610 متر در دقیقه در فاصله تا 600 متر حرکت کنند. با این حال، آسانسورهای دنده ای و بدون دنده تقریباً ظرفیت بار یکسانی دارند که برای سفر مسافر کافی است. مشخصات ممکن است بسته به پروژه ها متفاوت باشد، اما واضح است که قابلیت سرعت و مسافت آسانسورهای بدون دنده نسبت به آسانسورهای دنده ای سودمندتر است.

نگهداری

یکی از مشکلات کلیدی البته تعمیر هر دو موتور است. آسانسورهای کششی دنده ای موتور بزرگتری نسبت به آسانسورهای بدون دنده دارند و به ابزارهای ترکیبی بزرگتری نیاز دارند که تعمیر و نگهداری را دشوارتر می کند. علاوه بر این، موتورهای گیربکس به گریس نیاز دارند که باید مرتباً تعویض شوند و تعمیر و نگهداری را دشوارتر و پرهزینه تر می کند. این مشکلات تعمیر و نگهداری آسانسورهای کششی گیربکس (قطعات کوچکتر هستند و در آسانسورهای بدون دنده از روغن استفاده نمی شود) مزیت و جذابیت بیشتری نسبت به آسانسورهای دنده ای دارند.

با توجه به این مقایسه‌ها، وقتی سوال «آسانسور دنده‌ای یا بدون دنده» مطرح می‌شود، راه‌حل کاملاً واضح است که موتورهای آسانسور بدون دنده نسبت به موتورهای دنده‌ای سودمندتر هستند. اما پاسخ درست به این سوال کاملاً به پول موجود بستگی دارد. موتورهای آسانسور گیربکس هزینه بیشتری نسبت به موتورهای دنده ای دارند و اگر آسانسورهای دنده ای برای برآوردن نیازهای اندازه گیری شده کافی باشند، استفاده از موتورهای آسانسور دنده ای برای صرفه جویی در هزینه و متناسب با بودجه مورد انتظار هوشمندانه تر خواهد بود. بنابراین واقعیت اصلی کارایی پول است که تصمیم نهایی را تشکیل می دهد.

کلام آخر

به دلیل مزایای برجسته فناوری گیرلس سنکرون مغناطیس دائم در صرفه جویی در انرژی و حفاظت از محیط زیست، در حال حاضر، اکثر محصولات آسانسور موجود در بازار از فناوری بدون دنده سنکرون مغناطیس دائم استفاده می کنند، اما فقط در فناوری و هزینه ظرفیت بار زیاد و سرعت بالا. . دلیل آن این است که برخی از سازندگان آسانسور صنعتی و آسانسورهای باربری هنوز از ماشین‌های کشش کرم و کرم دنده‌ای استفاده می‌کنند.

 

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 17 اسفند 1400ساعت 12:22 توسط admin | تعداد بازديد : 18 | |